Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

'Gruwelglijbaan Tikibad nu echt veilig'

18-05-2014, 15.46 uur

Duinrell denkt dat de glijbaan X-stream in het Tikibad eindelijk helemaal veilig is. Na een half jaar sleutelen zouden alle technische problemen met de dubieuze machine verholpen moeten zijn.

"Ik weet dat we dit al vaker hebben gezegd, maar we hebben de hele attractie weer van voor tot achter nagekeken en waar nodig aangepast", beweert een woordvoerder. "Officieel is de X-stream ook al goedgekeurd, maar voor de zekerheid laten we hem binnenkort nog een keer controleren door een tweede onafhankelijke keuringsinstantie. Daarna kan hij open."

De afschrikwekkende glijbaan, bestaand uit een vervaarlijk openklappend luik en een vrije val door een smalle buis, komt al sinds de opening in 2010 regelmatig negatief in het nieuws door incidenten, defecten en andere technische tekortkomingen. Sinds afgelopen herfst is de waterattractie dicht.

De tijd zal leren of de baan straks wel naar behoren functioneert. Duinrell doet vaker loze beloften over de staat van de attractie.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be