Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen vliegt goedkope Spaanse gastarbeiders in

14-05-2014, 14.47 uur

Attractiepark Slagharen heeft een groep goedkope gastarbeiders uit Spanje aan het werk gezet. Zij knappen de klusjes op waar het pretpark geen Nederlandse werknemers voor kan vinden.

"We halen de laatste tijd regelmatig personeel uit buitenlandse zusterparken", bevestigt directrice Angelique Klar. "Op dit moment hebben we bijvoorbeeld vier Spanjaarden in dienst. Ze werken in de horeca, op de schilderwerkplaats en op de logistieke afdeling."

De buitenlanders mogen niet slapen in het naastgelegen bungalowpark. In plaats daarvan moeten ze overnachten in tijdelijke containerwoningen. "Gezien hun jonge leeftijd zijn zij een stuk goedkoper dan Nederlanders van een jaar of 45 met een heel ander eisenpakket."

Eind 2012 moest Slagharen nog noodgedwongen tien vaste medewerkers ontslaan.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be