Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland introduceert Fast Lane bij extra attractie

16-10-2023, 20.57 uur

Het aantal attracties met een Fast Lane-optie in Walibi Holland is tijdelijk uitgebreid. Tot nu toe konden bezoekers tegen betaling voordringen bij Condor, Crazy River, El Rio Grande, Goliath, Lost Gravity, Space Shot, Speed of Sound, Untamed en Xpress: Platform 13. Daar is een extra attractie aan toegevoegd.

Op dit moment is Fast Lane ook actief bij Blast, de kantelende bank die over de kop vliegt. De zogeheten top spin ligt in parkdeel Wilderness, in de buurt van Merlin's Magic Castle. Wie Fast Lane aanschaft, kan sinds deze week ook Blast aanvinken.

Het gaat om een tijdelijke wijziging in de populaire halloweenperiode, vertelt een Walibi-woordvoerder aan Looopings. Door meer attracties uit te rusten met Fast Lane hoopt men de drukte te kunnen spreiden. In het verleden - tot en met 2019 - was Blast een vast onderdeel van het systeem.

Tarieven
Fast Lane is een digitale voorrangsservice die werkt met behulp van een speciale website: walibifastlane.nl. Er zijn verschillende opties met wisselende tarieven en voorwaarden. De duurste optie kost momenteel 175 euro per persoon, bovenop de entreeprijs.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be