Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Medewerkster Plopsaland wil baas vermoorden

18-04-2014, 22.28 uur

Een caissière van Plopsaland is zo ontevreden over haar werk dat ze haar baas het liefst zou vermoorden. Dat schrijft de medewerkster zelf op haar openbare Twitter-pagina.

Als alternatief heeft de boze griet nog een andere wraakactie in gedachte: ze komt niet opdagen tijdens de drukste dag van het jaar. "Weet ge, ik pak m'n revenge, ik bel af als K3 komt", claimt het agressieve kassameisje in gebrekkig Nederlands.

Plopsaland mag daarnaast niet te weten komen dat ze gratis dingen weggeeft aan klanten die ze aardig vindt. "En ja, lieve klanten geef ik soms dingen gratis. Mijn baas mag dat niet lezen, die ontslaat me", aldus de misnoegde arbeidskracht, die haar leidinggevende verder een "stomme klootzak" noemt. Het is voor haar te hopen dat hij niet op Looopings kijkt.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be