Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling lanceert nieuwe souvenirlijn rond Langnek

18-09-2023, 11.37 uur

Efteling-bewoner Langnek krijgt zijn eigen souvenirlijn. Vanaf eind september liggen er nieuwe Langnek-producten in de Efteling-winkels. Het gaat bijvoorbeeld om kleding, schrijfwaren en keukenaccessoires met een beeltenis van het sprookjesfiguur erop.

Langnek is één van de personages uit het sprookje van De Zes Dienaren. Sinds 1952 kijkt uit uit over het Sprookjesbos. Vorig jaar werd al een opblaasbare Langnek geïntroduceerd, voor in het zwembad. Daar komen nu onder andere een houten liniaal (5 euro) en een set van drie potloden met een gum (2,50 euro) bij.

Bij een notitieblok (6 euro) kan het hoofd van Langnek verschoven worden op het elastiek. Voor keukenprinsen en -prinsessen zijn er pollepels met het hoofd van Langnek (3,50 euro) en bijpassende keukenrolhouders (15 euro).

Tochtrol
Een set Langnek-sokken - verkrijgbaar in vijf verschillende maten - bestaat uit een rood en een blauw paar (7,50 euro). Bij een nekkussen (10 euro) en een tochtrol (17,50 euro) werd het hoofd van Langnek driedimensionaal uitgevoerd. Een sjaal (12,50 euro) maakt het assortiment compleet.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be