Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Britse pretparkfans nemen bizarre videoclip op bij Walibi-achtbaan Lost Gravity

17-09-2023, 22.59 uur

Achtbaan Lost Gravity in Walibi Holland is het toneel van een absurdistische videoclip. Twee Britse pretparkfans van het YouTube-kanaal Mr Coller Roaster zijn kennelijk idolaat van de Nederlandse attractie. In een drie minuten durend filmpje doen de heren dansjes en stunts rond de rollercoaster, gekleed in speciale Lost Gravity-outfits.

Ze dragen gele T-shirts, zwarte broeken en zwart-gele tutu's, armwarmers en beenwarmers. Bijpassende diademen met gele bolletjes maken de look compleet. De makers zijn twee vrienden - Dex en Monty - die de wereld over reizen om attractieparken te bezoeken. Deze zomer waren ze onder andere in Nederland.

Op de achtergrond klinkt Move Up van Mr. Polska. Walibi liet het dancenummer in 2016 maken om aandacht te generen voor de komst van de achtbaan. Het is de favoriete coastersoundtrack van de Britten, zo valt te lezen in de videobeschrijving. De fans beloven een tweede deel te maken als ze honderd likes halen.

Natuurramp
Lost Gravity is een achtbaan van het type bigdipper, gebouwd door de Duitse fabrikant Mack Rides. De baan is 32 meter hoog en 680 meter lang. Volgens het achtergrondverhaal heeft een raadselachtige natuurramp gezorgd voor het wegvallen van de zwaartekracht. De topsnelheid bedraagt 87 kilometer per uur.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be