Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Achtbaanwielen in Plopsaland nu twee keer zo duur: 500 euro per stuk

10-09-2023, 17.16 uur

Plopsaland De Panne heeft de prijs van achtbaanwielen dit jaar verhoogd. Het Vlaamse attractiepark begon een jaar geleden met de verkoop van wielen van de sensationele spinning coaster The Ride to Happiness by Tomorrowland, bedoeld voor verzamelende pretparkfans.

De bijzondere souvenirs waren toen al allesbehalve goedkoop: voor een groot wiel moest destijds 250 euro afgerekend worden. Sinds dit seizoen blijkt Plopsaland nóg meer te vragen voor een wiel. Sterker nog: de prijs ervan is verdubbeld.

Vandaag de dag nemen coasterliefhebbers voor 500 euro een origineel Ride to Happiness-wiel mee naar huis. Wie een kleinere portemonnee heeft, kan voor het oorspronkelijke bedrag nog wel een kleiner exemplaar op de kop tikken in de Plopsa-winkel. Daar hangt nu een prijskaartje van 250 euro aan.

Vijf inversies
The Ride to Happiness by Tomorrowland is één van de heftigste achtbanen van Europa. De 35 meter hoge attractie bestaat uit twee lanceringen met een topsnelheid van 90 kilometer per uur, vijf inversies en treinen met draaiende karretjes. Bovendien wordt gebruikgemaakt van dancemuziek aan boord.

Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be