Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Drouwenerzand Attractiepark

Dode man aangetroffen in vakantiepark bij Drents pretpark

09-09-2023, 18.11 uur

In een vakantiewoning bij het Drentse attractiepark Drouwenerzand is een dode man gevonden. Dat heeft de politie afgelopen week bekendgemaakt. Het stoffelijk overschot lag in een vakantiehuis in Drouwenerzand Vakantiepark, het bungalowpark bij het gelijknamige pretpark.

Het gaat om een 33-jarige man uit het Groningse Musselkanaal. Maandag is een 40-jarige huisarts uit de provincie Groningen opgepakt vanwege mogelijke betrokkenheid bij het overlijden. Hij is inmiddels weer op vrije voeten, maar hij blijft verdachte in de zaak.

De twee personen zouden bekenden van elkaar zijn. Tot nu toe is nog veel onduidelijk over de omstandigheden. Wel staat vast dat in de woning een grote hoeveelheid medicijnen is aangetroffen.

Enschede
Of de medicijnen een rol hebben gespeeld bij het sterfgeval, wordt nog onderzocht. De huisarts, die op papier in Enschede woont, is naar verluidt al zo'n zes jaar de eigenaar van het vakantiehuis aan de Gasselterstraat in het dorp Drouwen. In Drouwenerzand Vakantiepark worden enkele huizen permanent bewoond.

Meer Drouwenerzand Attractiepark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be