Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Engels pretpark vraagt 292 euro voor authentiek pistool uit interactieve darkride

06-09-2023, 22.04 uur

Engelse pretparkfans kunnen onderdelen uit een verdwenen attractie bestellen. Een jaar geleden sloot attractiepark Alton Towers de interactieve darkride Duel: The Haunted House Strikes Back. Afgelopen voorjaar opende een nieuwe versie van het spookhuis, zonder het interactieve element. Alle pistolen werden uit de karretjes verwijderd.

Nu krijgen fans de kans om zo'n pistool op de kop te tikken. In de webshop van het park worden authentieke 'Duel Blasters' aangeboden voor 250 pond per stuk, ongeveer 292 euro. Er is ook een promotievideo gemaakt om het exclusieve product aan te prijzen.

Alton Towers benadrukt dat het aantal beschikbare exemplaren "zeer beperkt" is. "Dit is je kans om een stukje geschiedenis van Alton Towers Resort te bezitten", valt te lezen in de webwinkel. "Duel was bijna twintig jaar een zeer geliefde attractie, die miljoenen gasten heeft vermaakt door ze te laten duelleren met de wezens in het spookhuis."

Certificaat
Wie een Blaster koopt, ontvangt ook een certificaat van echtheid. Het park noemt het "een must-have voor de toegewijde verzamelaar". Duel was in 2002 de opvolger van The Haunted House uit 1992. Na een tweede grootschalige renovatie heet de darkride nu The Curse at Alton Manor.Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be