Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris op de cover van modetijdschrift Vogue

01-09-2023, 22.44 uur

Het bekende mode- en lifestyle-tijdschrift Vogue heeft Disneyland Paris op de cover gezet. Voor de septembereditie van de Arabische uitgave van het blad - Vogue Arabia - werd een fotoshoot gehouden in Alice's Curious Labyrinth, het Alice in Wonderland-doolhof in parkdeel Fantasyland.

We zien modellen Myriem Boukadida, Aouatif Saadi en Farnoush Hamidian. Volgens het magazine zijn ze "gekleed in spectaculaire couture". "Dat illustreert de toenemende invloed van modellen uit het Midden-Oosten en geeft tegelijkertijd aan hoeveel impact Arabië heeft op de internationale modewereld."

Er werden drie verschillende Disney-omslagen gemaakt. Op de eerste versie staat het kasteel van de Hartenvrouw. De tweede cover toont een speelkaart die rozen rood verft. Op cover drie poseert één van de modellen naast de Dodo uit de animatiefilm uit 1951.

Verkeerde naam
De beelden zijn geschoten door de gerenommeerde Londense fotografe Desiree Mattsson. Op de officiële Vogue-website wordt het Disney-resort overigens aangeduid met de verkeerde naam: Euro Disney. Zo heet de bestemming al niet meer sinds 1994.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be