Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Komende weken gratis winterticket bij aankoop van Toverland-kaartje

29-08-2023, 16.05 uur

Wie van plan is om de komende weken naar Toverland te gaan, krijgt de kans om 's winters gratis terug te komen. Het Limburgse attractiepark deelt vrijkaarten uit voor winterseizoen Winter Feelings. De actie geldt bij aankoop van een toegangsbewijs voor de periode tot en met vrijdag 6 oktober.

Binnen twee weken na het eerste bezoek is het mogelijk om een actiecode aan te vragen via de Toverland-website. Daarmee kan kosteloos een nieuw entreekaartje besteld worden voor alle winterse dagen buiten de kerstvakantie, plus 24 en 31 december en 1 januari.

Wie op de overige dagen in de kerstvakantie wil langskomen, moet genoegen nemen met 50 procent korting op het reguliere tarief. Winter Feelings duurt van 25 november 2023 tot en met 14 januari 2024. Afgelopen voorjaar werd dezelfde actie gehouden.

Schaatsbaan
In het verleden ging Toverland 's winters slechts gedeeltelijk open. Sinds vorig jaar zijn alle zes de themagebieden - Port Laguna, Avalon, Magische Vallei, Ithaka, Wunderwald en Land van Toos - toegankelijk in de wintermaanden. Er wordt gezorgd voor extra entertainment en activiteiten. Zo verrijst in Port Laguna een schaatsbaan.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be