Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Politie plukt negen bezoekers uit zwembad Plopsaland

29-08-2023, 16.19 uurBeeld: Roller Coasters and Amusement Parks

Medewerkers van Plopsaqua, het zwembad bij Plopsaland De Panne, hebben vrijdagavond de politie opgeroepen. Even na 18.00 uur bleek dat enkele bezoekers zich zonder te betalen toegang verschaft hadden tot het waterpark.

Het betrof een groep van in totaal negen zwemmers. Drie van hen waren de kassa voorbij geglipt zonder een ticket te kopen, terwijl de rest van het gezelschap het personeelslid achter de kassa bezighield.

Toen medewerkers dat opmerkten, besloten ze de politie in te schakelen. Op aanwijzing van het personeel konden de negen personen uit het zwembad gehaald worden. De drie onbetaalde entreebewijzen werden toen alsnog afgerekend. Plopsaqua was vrijdag geopend tot 21.00 uur.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be