Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Franse bezoekers breken koffieautomaten open in Plopsaland

29-08-2023, 12.35 uur

In Plopsaland De Panne is afgelopen weekend een Frans koppel opgepakt na het openbreken van verschillende koffieautomaten. De criminelen bezochten het Vlaamse attractiepark op meerdere dagen met hun kinderen.

Medewerkers ontdekten hoe de man en de vrouw de automaten forceerden om de munthouders te legen. De kinderen van het stel stonden erbij te kijken. Uit camerabeelden bleek dat steeds hetzelfde gezin verantwoordelijk was voor de reeks diefstallen.

Zaterdagochtend konden Plopsa-personeelsleden de bezoekers in kwestie betrappen. Daarop werd de politie gewaarschuwd. Agenten hebben de Fransen even later gearresteerd. Ze moeten zich binnenkort verantwoorden tegenover de rechter.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be