Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Lichtspektakel met dinosaurussen in Ouwehands Dierenpark

15-10-2023, 23.59 uur

In Ouwehands Dierenpark is dit weekend het jaarlijkse lichtfestival Light Nights begonnen. Voor het thema - Treasures of Time - gaat de dierentuin miljoenen jaren terug in de tijd. Bezoekers komen metershoge lichtgevende dinosaurussen tegen.

"Stap door de tijdstunnel en begeef je in het tijdperk van de dinosauriërs", valt te lezen in een promotietekst. Het park belooft "metershoge lichtkunstwerken van magische planten, vulkanen en de meest bijzondere dieren". De sculpturen zijn handgemaakt door Chinese kunstenaars.

Op de plattegrond worden 48 verschillende taferelen genoemd, met namen als Birth of the Dino, Warrior Bridge, Velociraptor Garden, Brachiosaurus Encounter, Glowing Dino Eggs, Ice Age, Dino Run en Hunting Mosasaur. Naast de lichtobjecten zorgt Ouwehands Dierenpark voor bijpassend entertainment en horecaspecialiteiten.

Openingstijden
Er zijn in totaal 42 Light Nights in de periode tot eind januari. De openingstijden verschillen: in eerste instantie duurt het evenement van 18.30 tot 21.30 uur. Vanaf november start het avondprogramma een uur eerder, om 17.30 uur. De poorten sluiten dan om 21.00 uur.

Bezoekers kunnen losse Light Nights-kaarten kopen of een dagbezoek aan de dierentuin combineren met het lichtspektakel. Wie een combiticket aanschaft, is vanaf 14.30 uur welkom. De binnenverblijven van de dieren sluiten tussen 16.30 en 18.00 uur.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be