Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium vraagt bezoekers om niet langs te komen op drie weekenddagen in augustus en september

25-08-2023, 14.01 uur

Binnenkort naar Walibi Belgium? Het pretpark in Waver raadt geïnteresseerden aan om niet langs te komen op zaterdag 26 augustus. Het wordt dan naar verwachting ontzettend druk. Daarnaast zijn reguliere bezoekers niet welkom op zondag 3 en zondag 10 september.

Op de openingskalender valt te lezen dat het attractiepark op deze dagen gesloten zal zijn. In werkelijkheid is Walibi afgehuurd door een groot bedrijf. "Bezoekers die Walibi Belgium graag op deze dagen hadden bezocht, worden vriendelijk verzocht om hun bezoek naar een andere datum te verplaatsen", meldt een woordvoerster.

Bij aanstaande zaterdag wordt in de kalender "grote drukte" vermeld. Zwemparadijs Aqualibi blijft wel toegankelijk, voor het laatste openingsweekend in bijna vier maanden tijd. Het overdekte waterpark gaat dicht voor ingrijpende werkzaamheden.

Reserveren
Walibi Belgium is van begin september tot halverwege oktober in principe alleen geopend in de weekenden, plus woensdag 27 september. Tussen 21 oktober en 5 november, tijdens de halloweenperiode, zijn bezoekers wel dagelijks welkom. Reserveren wordt dan voor het eerst verplicht.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be