Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling op retour: twee jaar lang minder bezoekers

31-03-2014, 10.44 uur

De bezoekersaantallen van de Efteling zijn voor het eerst in zeven jaar gedaald. Ondanks lekker weer in de zomer kwamen er 4,15 miljoen mensen naar Kaatsheuvel, 80.000 minder dan een jaar eerder.

Ook voor 2014 wordt er een daling van de bezoekersaantallen verwacht. "We hadden vorig jaar geen grote nieuwe publiekstrekker. Dit jaar ook niet. Dan is het voor ons al goed genoeg als we boven de 4 miljoen uitkomen", vindt een woordvoerder.

Daarmee lijkt het doel om door te groeien naar 5 miljoen bezoekers in 2020 verder weg dan ooit. Volgens de Efteling moet dat echter gewoon lukken. Er zouden de komende jaren weer grote investeringen aankomen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be