Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland wordt Smurfenland

17-03-2014, 09.00 uur

Bobbejaanland haalt de Smurfen binnen als mascottes. Vanaf dit jaar maken de blauwe dwergen de dienst uit in 't Plezantste Land. Vanaf 5 april zijn de tekenfilmfiguurtjes dagelijks te zien in dansvoorstellingen. Bezoekers kunnen ook met de Smurfen op de foto.

Bobbejaanland gaat de concurrentie aan met Plopsaland, dat met de karakters van Studio 100 nu goud in handen heeft. Het oorspronkelijke gezicht van Bobbejaanland, de cowboy Bobbie, verdwijnt op zijn 25e verjaardag naar de achtergrond. Als de Smurfen aanslaan bij het publiek, worden ze de komende jaren ook gekoppeld aan attracties.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be