Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

'Toegangsweg Efteling wordt levensgevaarlijk'

27-02-2014, 00.30 uur

Een ritje naar de Efteling wordt er de komende jaren waarschijnlijk niet veiliger op. Een nog aan te leggen snelweg richting het attractiepark is een gevaar voor automobilisten. Althans, dat beweert het bouwbedrijf dat de klus moet klaren.

De firma BAM waarschuwt voor de dodelijke risico's van het nieuwe knooppunt in Waalwijk. Volgens BAM is het realiseren van het project vragen om ongelukken. De rechter is het met de bouwer eens en laat weten dat er op een klein oppervlak straks veel te veel verkeersstromen bij elkaar komen om alles veilig te laten verlopen.

Het zou praktisch onmogelijk zijn om hier iets goeds van te maken. Maar helaas: over de verkeersplannen van de provincie blijkt de rechter helemaal niets te zeggen te hebben. Daarom komt de dodemansweg er toch.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be