Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

'Drie weken buikpijn' na ruw ritje in bobsleebaan Efteling

25-02-2014, 08.15 uur

Een bezoeker van de Efteling heeft naar eigen zeggen helse pijnen overgehouden aan een turbulent ritje in de Bob. De gezette man raakte drie weken geleden lichtgewond doordat de beugel van de attractie tijdens het remmen in zijn maag werd gedrukt. Sindsdien klaagt hij over hevige buikpijn.

"Ik ben al naar het ziekenhuis geweest", vertelt het slachtoffer aan Looopings. "Het gaat maar niet over. Het was een ontzettende harde klap. De attractie is gewoon niet geschikt voor zwaarlijvige mensen. Maar personeel heeft me niet gewaarschuwd."

Na afloop deed de corpulente pechvogel meteen zijn beklag bij een medewerker. Die vertelde hem dat het probleem zich bij dikke mensen vaker voordoet. Toch komt de Efteling hem niet tegemoet. "Ze hebben me een lullig vrijkaartje aangeboden. Het lijkt me eerlijker als ze mijn ziekenhuiskosten betalen."

Het zou de gewonde bobsleeër niet te doen zijn om het geld. Hij is naar eigen zeggen pas tevreden als er bij de ingang een extra waarschuwing wordt geplaatst. "Er moet staan: als je dik bent, kun je er niet in."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be