Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Evacuatie Python gaat mis, medewerkers Efteling boos

31-01-2014, 17.01 uur

Personeel van de Efteling heeft gistermiddag ruzie gekregen nadat het evacueren van de Python behoorlijk in de soep liep. De achtbaan moest ontruimd worden vanwege een storing. Dat duurde zo lang dat medewerkers van andere attracties zich er ongevraagd mee gingen bemoeien.

Sommigen suggereerden zelfs dat bezoekers een klacht zouden moeten indienen omdat collega's hun werk niet goed deden. De onderlinge communicatie via portofoons kwam in handen van Looopings.

"Als ik zo lang vast zou zitten, zou ik zulke mensen een klachtenbrief aan hun bek smeren", brult een chagrijnige medewerker in plat Brabants. "Voor dat de achtersten eruit zijn, ben je over je tijd heen!" Een ander stemt daarmee in. "Ik vind het een vreemde gang van zaken."

In 2007 vond tijdens het evacueren van de Python een onheilspellend ongeluk plaats. Sindsdien ziet de Efteling er streng op toe dat het ontruimen helemaal volgens het boekje gebeurt.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be