Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling presenteert nieuwe pinset met bekende bootjes

02-04-2023, 14.11 uurBeeld: @souvenieuws

De Efteling heeft onverwachts een nieuwe pinset uitgebracht. Bij souvenirwinkel In den Ouden Marskramer, gelegen bij de hoofdingang van het Sprookjesbos, wordt vanaf vandaag een pinserie verkocht met bekende Efteling-voertuigen. Het gaat om drie verschillende bootjes.

Efteling-fans zullen ze direct herkennen als de vaartuigen van boottocht Gondoletta, wildwaterbaan Piraña en sprookje De Zes Zwanen. Het is het tweede deel van een reeks: een jaar geleden verscheen al een vergelijkbare set met een traptreintje van het Kinderspoor, een Fantasievaarder van Symbolica en een karretje van de Monorail.

Net als bij de eerste set bedraagt de prijs 15 euro. De oplage is niet bekendgemaakt. Van de vorige pinserie werden destijds 1750 exemplaren gemaakt. Toen liep het storm: alle pins waren binnen een paar uur uitverkocht. Omdat de release dit keer niet vooraf was aangekondigd, gaat het minder hard.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be