Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Medewerker Disneyland dreigt van sprookjeskasteel te springen

17-01-2014, 03.53 uur

Het grote sprookjeskasteel van Disneyland Paris was deze week bijna het toneel van een afschuwelijke zelfmoord. Een suïcidale medewerker wilde zichzelf bovenop het iconische roze bouwwerk van het leven te beroven.

Terwijl honderden bezoekers in en om het kasteel genoten van een onbezorgd dagje uit, beklom de depressieveling de trappen richting een van de torens. Eenmaal boven dreigde hij tientallen meters naar beneden te springen als directeur Philippe Gas niet snel met hem zou komen praten.

Zijn eis: een minder stressvolle baan op kantoor. Na een half uur onderhandelen wist grote baas Gas de labiele man te kalmeren. Beiden kwamen er heelhuids vanaf.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be