Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland boos om verdwijnen buslijn naar pretpark

13-01-2014, 14.11 uur

Toverland is kwaad vanwege nieuwe plannen waarin staat dat de populaire busdienst van en naar het attractiepark binnenkort verdwijnt. Als het aan de provinciale politiek ligt, is de Limburgse trekpleister vanaf 2016 alleen nog te bereiken per auto.

Zonder eigen wagen kun je een bezoek aan Sevenum dan wel vergeten. Dat zou belachelijk zijn, vinden ze in Toverland. "We zijn de best bezochte attractie in de provincie! Hoe kun je daar nou geen bus heen laten rijden?", aldus woordvoerder Teun Borst.

Het behouden van de huidige verbinding is volgens hem niet genoeg. Hij vreest dat veel potentiële bezoekers Toverland nu al links laten liggen omdat er in het weekend alleen een belbus rijdt, die op voorhand gereserveerd moet worden.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be