Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Hoopvol begin voor nieuwe baas Efteling

11-12-2013, 08.05 uur

De aanstelling van Fons Jurgens als nieuw opperhoofd van de Efteling lijkt geen slechte keuze. Want ondanks zijn commerciële achtergrond (Fons was jarenlang commercieel directeur) voelt de nieuwe leider niets voor een focus op bijzaken als tv-series en merchandising.

Die commerciële troep mag alleen in dienst staan van het laten stijgen van de bezoekerscijfers. Alle aandacht moet de komende jaren uitgaan naar het attractiepark, staat in een verklaring. Fons zegt er zelf over: "Om ook buitenlandse gasten te interesseren voor een meerdaags verblijf, zijn investeringen in zowel verblijfsaccommodaties als nieuwe attracties van belang."

Dat is een heel andere toon dan de Efteling de afgelopen maanden heeft aangeslagen. Bij het vertrek van voorganger Bart de Boer werd nog gesproken over een periode van relatieve rust.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be