Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Dit is de nieuwe directeur van de Efteling

10-12-2013, 14.21 uur | Reacties

De Efteling heeft over een tijdje weer een directeur. Bijna zes maanden na de bekendmaking van het vertrek van Bart de Boer is er een opvolger gekozen: Fons Jurgens (44) mag zich vanaf volgend jaar de nieuwe baas van het Sprookjesbos noemen.

Een bekend gezicht: Fons werkt al sinds 1995 bij de Efteling, de laatste jaren als hoofd commerciële zaken. Hij produceerde ook een paar musicals. Op 17 april 2014 wordt hij officieel benoemd.

Saillant detail: Fons werd voorgedragen door de Raad van Commissarissen, waar zijn schoonvader de voorzitter van is.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be