Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Dit jaar geen ijsbaan in Plopsaland De Panne

23-11-2022, 13.45 uur

De energiecrisis speelt ook Plopsaland De Panne parten. Gestegen energietarieven hebben het Vlaamse attractiepark doen besluiten om dit jaar geen ijsbaan neer te zetten tijdens de winterperiode. Normaal gesproken kunnen bezoekers 's winters schaatsen op de Cécémel Schaatspiste, gesponsord door Chocomel.

Deze winter ontbreekt de schaatsbaan, bevestigt een Plopsa-woordvoerder aan Looopings. Hij geeft aan dat over het opbouwen van de Schaatspiste al enkele jaren getwijfeld werd vanwege de dalende populariteit. "Er waren weinig schaatsers vergeleken met het aantal bezoekers. Maar de energie heeft zeker de doorslag gegeven."

Winter Magic, zoals het winterseizoen van Plopsaland wordt genoemd, startte op vrijdag 11 november. Avondshow Luminaria keerde wel terug, net als een lichtfestival met lichtsculpturen van Plopsa-personages. Verder komen Sinterklaas en later ook de Kerstman langs. Het evenement duurt nog tot en met zondag 8 januari.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be