Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Winteravonden in Wildlands Emmen keren terug na coronapauze

25-11-2022, 10.44 uur

Wildlands Adventure Zoo Emmen organiseert na enkele jaren afwezigheid weer een editie van winter-evenement Wildnights. In 2020 en 2021 stonden de winteravonden met extra activiteiten en entertainment niet op de planning vanwege de coronamaatregelen. Dit jaar keren de speciale avondopenstellingen terug.

Bezoekers kunnen zich onder andere verheugen op kampvuren, kraampjes met eten en drinken, een interactieve speurtocht en een licht- en lasershow op het vernieuwde Mondiala Plein bij de entree. Daarnaast wordt het leeuwenverblijf gebruikt voor een voorstelling met lichteffecten en 20 meter hoge fonteinen.

Het evenement duurt van 17.00 tot 21.00 uur. Avondtickets kosten 15 euro online en - indien nog beschikbaar - 17,50 euro aan de kassa. Wie overdag al langskomt met een regulier entreebewijs, mag 's avonds blijven. Zo'n dagkaart kost via internet 25 euro en ter plaatse 27,50 euro.

Reserveren
Er zijn in totaal vijftien Wildnights, van vrijdag 23 december tot en met zondag 8 januari. Alleen op zaterdag 31 december en zondag 1 januari wordt de gebruikelijke sluitingstijd gehanteerd. Vanwege de verwachte drukte moeten abonnementhouders van Wildnights vooraf een plek reserveren. Daar zijn echter geen extra kosten aan verbonden.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be