Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Water van Walibi-zwembad kleurt bloedrood tijdens Scare Nights

28-10-2022, 20.28 uur

Bezoekers van Aqualibi, het zwemparadijs van Walibi Belgium, kunnen deze week zwemmen in bloedrood water. Tijdens de Aqualibi Scare Nights krijgt het water van één van de waterattracties een onheilspellende kleur. Wildwaterbaan Rapido oogt dan donkerrood.

De Scare Nights vinden plaats op vrijdag 28, zaterdag 29, zondag 30 en maandag 31 oktober, steeds van 18.00 tot 22.00 uur. Het bad gaat 's ochtends om 10.00 uur open. Individuele tickets kosten 25 euro.

"Ook Aqualibi ontsnapt niet aan de engste periode van het jaar", laat Walibi weten. De bloederige versie van Rapido is toegankelijk tussen 20.00 en 21.00 uur. Badgasten moeten er niet van opkijken als ze ook levende griezels tegenkomen in het water. Verder wordt gezorgd voor een griezelige halloweensfeer met decoraties, een dj en een piratenbar.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be