Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Uitzonderlijk: Toverland stopt ticketverkoop voor twee Halloween Nights

28-10-2022, 18.34 uurBeeld: @dnijhoff

Twee Halloween Nights in Toverland zijn volledig uitverkocht. Voor vrijdag 28 oktober en zaterdag 29 oktober is geen enkel ticket meer verkrijgbaar. Dat heeft het Limburgse attractiepark zojuist bekendgemaakt. Een exceptionele beslissing: buiten coronatijd gebeurde het nog niet eerder dat de ticketverkoop gestaakt werd vanwege grote drukte.

Dat doet Toverland "om de gastbeleving voor iedereen zo optimaal mogelijk te houden", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "De combinatie van de herfstvakantie, prachtig weer en ons populaire halloweenevenement zorgt ervoor dat wij op 28 en 29 oktober het maximale aantal reserveringen voor dagtickets hebben bereikt."

Toverland houdt vandaag en morgen wel rekening met de komst van abonnementhouders, de zogeheten Magic Members. Zij mogen zonder beperkingen langskomen, ook op reeds uitverkochte dagen. Reserveren is voor hen niet nodig.

Record
Afgelopen woensdag zat Toverland al bijna helemaal vol. Toen werden volgens ingewijden ongeveer 16.000 bezoekers verwelkomd: een record. Er zijn nog entreebewijzen verkrijgbaar voor de laatste drie Halloween Nights: zondag 30 en maandag 31 oktober en zaterdag 5 november.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be