Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: Walibi Holland installeert muzikale lichtshow bij achtbaan Condor

10-10-2022, 15.04 uur

Walibi Holland heeft hangende achtbaan Condor voorzien van een nieuwe lichtshow. Tijdens de Halloween Fright Nights is de rollercoaster het decor van een bijzonder lichtspektakel. Na zonsondergang klinken opzwepende trommelgeluiden rond de attractie. De verlichting doet mee op de maat van de muziek.

Er wordt gebruikgemaakt van movingheads en rook. Daarnaast worden de steunpilaren van de achtbaan uitgelicht. De soundtrack bestaat uit percussienummers afkomstig uit muziekbibliotheek MusicReliant. Walibi had de toevoeging niet op voorhand aangekondigd.

De Condor, een 32 meter hoge suspended coaster uit 1993. is op Fright Nights-avonden operationeel tot 23.00 uur. Twee jaar geleden installeerde Walibi al een muzikale lichtshow bij achtbaan Lost Gravity. Die is sindsdien elke halloweenavond te zien.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be