Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium promoot nieuwe halloweenshow met foto van verkeerde voorstelling

29-09-2022, 14.38 uur

Walibi Belgium heeft een foutje gemaakt bij het promoten van een nieuwe halloweenshow. Bezoekers van het Belgische pretpark kunnen in oktober en november kijken naar de theatervoorstelling The Freaks. Op de officiële Walibi-website en in een persbericht verscheen een reclamefoto, maar die had het attractiepark nooit mogen gebruiken.

Het gaat om een promotionele afbeelding van de Britse productie Circus of Horrors, die dit najaar onder andere te zien is in het Engelse pretpark Blackpool Pleasure Beach. Bij Walibi kwam de bewuste foto voorbij in een intern moodboard, om de sfeer van de nieuwe voorstelling te illustreren.

De afbeelding was eigenlijk niet bedoeld voor publicatie, vertelt een Walibi-woordvoerster aan Looopings. "Het was gewoon een stomme vergissing door miscommunicatie", legt ze uit. Nadat het park op de blunder gewezen werd, is de foto direct op zo veel mogelijk plekken weggehaald. Tot nu toe is er nog geen vervangend beeld.

Nederland
The Freaks, geproduceerd door de Amsterdamse firma Aniba, wordt opgevoerd tussen zaterdag 22 oktober en zondag 6 november. Circus of Horrors toerde de afgelopen jaren door Polen, Duitsland, Ierland, België, Italië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Van donderdag 27 tot en met maandag 31 oktober is de act te gast in Blackpool Pleasure Beach.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be