Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Halloween in Walibi Belgium: nieuw spookhuis en nieuwe theatershow

28-09-2022, 11.57 uur

Walibi Belgium heeft bekendgemaakt wat er dit najaar op het programma staat tijdens de halloweenperiode. Het aanbod is deels gelijk aan dat van 2021. De drie bestaande spookhuizen Nagulai, The Curse of Amun en Mine Blast gaan weer open, net als de drie scare zones Rebellion Land, Last Shelter en Psycho Circus.

De vorig jaar geïntroduceerde walkthrough Lost Forest keert niet terug. In plaats daarvan komt een overdekt haunted house met de naam The Forgotten op de plek van botsauto's Tuf Tuf Club. Daarmee duikt men naar eigen zeggen "nog een tikje verder de duisternis van het bos in". "Nietsvermoedende bezoekers zullen door hun nieuwsgierigheid worden meegesleept tot bij de bron van het kwaad."

In het Tiki-Theater, waar vorig jaar nog illusionist Christian Farla optrad, zal nu de halloweenshow The Freaks worden opgevoerd. Die bestaat uit acrobatische stunts en muziek in rock-'n-rollsferen. Op reguliere openingsdagen zijn er shows om 13.30, 15.00 en 16.30 uur, op dagen met een avondopenstelling zijn toeschouwers welkom om 14.00, 16.00 en 20.00 uur.

Magic Show
De rest van het aanbod bestaat wederom uit de film Dracula 4D, het duistere barretje The Bar'Hell en het Freaky Pizza Buffet. Voor kinderen is er een apart gebied met onder andere de Magic Show. Het evenement vindt plaats op zestien dagen tussen zaterdag 22 oktober en zondag 6 november. Op zeven dagen blijft het pretpark geopend tot 22.00 uur.Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be