Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris in Nederland op zoek naar prinsessen, superhelden en andere Disney-figuren

17-09-2022, 21.39 uurBeeld: @DLPReport

Altijd al gedroomd van een baan als Disney-prinses of Marvel-superheld? Disneyland Paris gaat in Nederland op zoek naar Disney-figuren. In Amsterdam vindt deze maand een speciale Disney-auditie plaats. Er wordt gezocht naar entertainers die de rollen van Disney-personages willen vertolken bij meet-and-greets en parades.

Een Disney-karakter moet "attent, energiek, creatief, dynamisch en punctueel" zijn en beschikken over een "goed fysiek uithoudingsvermogen", zo valt te lezen in de vacaturetekst. Deelnemers aan de parades hebben ook ervaring nodig op dansgebied. Er is plek voor acteurs en actrices met een lengte tussen 137 en 193 centimeter.

Wie interesse heeft, kan zich op zondag 25 september om 09.00 uur melden bij Chassé Dance Studios, gelegen aan de Chasséstraat 64 in Amsterdam. Men vraagt om vooraf een profiel aan te maken op disneyauditions.com, om tijd te besparen. De audities duren tot uiterlijk 18.00 uur. Het voorbereiden van materiaal is niet nodig.

Contracten
Disneyland Paris biedt zowel kortlopende contracten aan - minimaal vier maanden - als contracten voor onbepaalde tijd. Er zijn huisvestingsmogelijkheden ter plaatse. Een contract gaat binnen zes maanden na de auditie in.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be