Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park deelt bouwfoto's van nieuwe glijbaantoren Rulantica

15-09-2022, 09.32 uur

Rulantica, het zwemparadijs van Europa-Park, wordt uitgebreid met een nieuwe glijbaantoren. Een aanzienlijk deel van de constructie staat al overeind, blijkt uit nieuwe foto's die het Duitse attractiepark deze week deelt op social media. Bezoekers kunnen binnenkort met elkaar racen in acht verschillende waterglijbanen.

Ze glijden naar beneden op een matje. Elke baan is ongeveer 187 meter lang en 24 meter hoog. Het gaat om een waterattractie van het type rally racer, ontwikkeld door de Canadese leverancier ProSlide Technology.

Het nieuwe gedeelte van Rulantica gaat Nordiskturn heten. De toevoeging wordt aangekleed in de stijl van een mysterieuze Scandinavische mijn, met veel rotsen, een spoorlijntje en wat mijnattributen. Europa-Park belooft ook meer ligstoelen.

Openlucht
Eerder dit seizoen opende het waterpark al twee kindergebieden en een twist 'n' splash-molen in de openlucht: Tønnevirvel. Vorige maand presenteerde men pal naast Rulantica elf nieuwe suites en een overloopzwembad, als onderdeel van themahotel Krønasår.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be