Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Themadag in Movie Park rond tolerantie en gelijkheid tijdens Halloween

28-09-2022, 17.18 uurBeeld: PromenadeFotos

Movie Park Germany pleit voor gelijkheid, tolerantie en respect in de halloweenwereld. Het Duitse pretpark is een samenwerking aangegaan met de Amerikaanse organisatie Haunters Against Hate, bestaand uit scare actors die zich inzetten tegen discriminatie en pesten.

Op zaterdag 1 oktober, tijdens het Halloween Horror Festival, vindt in het attractiepark een speciale themadag plaats. Het programma bestaat uit een grote parade in The Hollywood Street Set en paneldiscussies met verschillende sprekers in de Warsteiner Saloon.

Bij laatstgenoemde bijeenkomst is onder meer Manuel Prossotowicz aanwezig, marketingdirecteur van Movie Park. Verder zorgt men voor informatiekiosken en fotopunten. Na zonsondergang worden verschillende locaties in het park verlicht in regenboogkleuren. "Haat is het engst van allemaal", luidt de slogan van Haunters Against Hate.

Maatschappelijke kwesties
Movie Park vindt het naar eigen zeggen belangrijk om niet alleen bezoekers te laten schrikken, maar van tijd tot tijd ook aandacht te vragen voor belangrijke maatschappelijke kwesties. Om die gedachte kracht bij te zetten, wordt 1500 euro gedoneerd aan organisaties die tolerantie promoten.

"Als bedrijf zijn we trots dat we deze belangrijke boodschap kunnen uitdragen", laat algemeen directeur Thorsten Backhaus weten. "We staan er volledig achter."

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be