Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disney+ Day in Disneyland Paris: meet-and-greets, avondshow, dansacts en gratis donuts

09-09-2022, 15.35 uur

Beeld: @Cave0fWonders, @InsideDlpCastle, @ED92Magic, @DLPReport, Cafe Mickey

Disneyland Paris stond donderdag in het teken van streamingplatform Disney+. Onder de noemer Disney+ Day vonden op 8 september verschillende speciale activiteiten plaats in het Disneyland Park. Zo werden bezoekers 's ochtends verwelkomd door dansers in blauwe Disney+-kledij.

Ook Mickey en Minnie Mouse hadden een toepasselijke outfit aangetrokken. Iedereen met een Disney+-abonnement kreeg al toegang tot het park vanaf 09.00 uur, een half uur vóór de reguliere openingstijd. Medewerkers deelden Disney+-buttons uit. Overigens zit een abonnement op Disney+ tegenwoordig inbegrepen bij een entreekaartje voor het resort.

Videopolis, het theater bij restaurant Café Hyperion, was het decor van meet-and-greets met Baymax en Hiro Hamada uit Big Hero 6. Bij de feestelijk aangeklede horecalocatie werden gratis Disney+-donuts verstrekt bij aankoop van een menu. Op schermen speelden trailers voor Disney+-producties. Verder was gezorgd voor enkele digitale fotopunten met virtuele personages uit Disney+-series.

Avondshow
De dansers lieten zich ook zien voor aanvang van Disney Stars on Parade. Die act kondigde men aan als Dazzling Disney+ Procession. De themadag werd afgesloten met een muzikale avondshow bij het kasteel van Doornroosje: Disney Streams Blue, met op de achtergrond een instrumentale versie van het themalied Brand New Day. Vorig jaar vond Disney+ Day nog plaats op 12 november.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be