Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Onstage Experience

Interactieve dj-attractie Onstage geopend in Breda

21-09-2022, 13.31 uur

Bezoekers van een nieuwe toeristische attractie in Noord-Brabant kruipen in de huid van een internationale top-dj. In Breda opende afgelopen week de interactieve dancebeleving Onstage, met zeven interactieve kamers.

De initiatiefnemers spreken over een "innovatief belevingsconcept" en de "eerste volledig interactieve dj-ervaring ter wereld". Dj's in de dop maken zelf een dancenummer in een studio, bereiden zich voor op hun show in de kleedkamer en schitteren uiteindelijk op het hoofdpodium van een internationaal dancefestival.

Er wordt onder meer gebruikgemaakt van mixed reality. De locatie is toepasselijk, aangezien Breda de broedplaats is van sterren als Tiësto, Hardwell, R3hab en Dannic. Laatstgenoemde dj is verantwoordelijk voor de soundtrack van Onstage.

Subsidies
Bedenker William Watts haalde 1,1 miljoen euro voor de realisatie van Onstage met behulp van crowdfunding, subsidies en cultuurfondsen. Eigenlijk had de opening in het eerste kwartaal van 2022 moeten plaatsvinden. Dat werd het derde kwartaal.

Voorlopig is de Engelstalige attractie wekelijks open van woensdag tot en met zondag. Online zijn entreebewijzen verkrijgbaar voor een specifiek tijdstip. Reguliere tickets kosten 24,50 euro, inclusief een drankje. Er bestaan ook vip-tickets voor 34,50 euro, met een gepersonaliseerde A3-poster.

Meer Onstage Experience
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be