Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

After Dark: Walibi Holland gooit horror-overnachtingen in de verkoop

05-09-2022, 18.59 uur

Walibi Holland laat bezoekers van de Halloween Fright Nights wederom overnachten in een vakantiehuisje waar het spookt. Het vorig jaar geïntroduceerde After Dark-concept keert in 2022 terug. Vanaf vandaag is het mogelijk om een horrorverblijf te boeken bij vakantiepark Walibi Village.

Er wordt gebruikgemaakt van onder meer geluidsboxen, rookmachines, stroboscopen, knipperende lampen en acteurs om logees de stuipen op het lijf te jagen. Naar aanleiding van feedback uit 2021 heeft het pretpark het concept aangepast en geoptimaliseerd. Sommige gasten klaagden vorige keer dat het horrorgehalte wel meeviel: 's nachts bleef het grotendeels stil. Walibi zegt naar die kritiek geluisterd te hebben.

Verder is dit dit keer alleen mogelijk om huisjes te boeken voor acht personen. Vorig jaar waren er ook After Dark-accommodaties voor vier personen. Een overnachting kost inclusief toeristenbelasting in totaal 722,77 euro, dus 90,35 euro per persoon. Per boeking is één dag toegang tot het attractiepark inbegrepen.

Duivel
In 2021 kregen verblijfsgasten bezoek van vampiers of zombies, afhankelijk van welk huisje ze hadden geboekt. Nu staat After Dark in het teken van het vorig jaar geïntroduceerde personage Darkness: de duivel, die zich manifesteert in de vorm van duisternis. "Weet jij Darkness te overwinnen of word jij een van zijn volgelingen?", staat in de beschrijving.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be