Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Opvallende openingstijden in Spaans pretpark Ferrari Land: poorten pas open om 16.30 uur

02-09-2022, 11.52 uur

Het Spaanse pretpark Ferrari Land, onderdeel van PortAventura World, hanteert deze maand opvallende openingstijden. Op veel dagen blijven de poorten 's ochtends en het grootste gedeelte van de middag gesloten. Bezoekers zijn dan pas vanaf 16.30 uur welkom.

Vervolgens is Ferrari Land zes uur lang toegankelijk, tot 22.30 uur. Dat geldt voorlopig in ieder geval voor alle dagen van dinsdag 6 tot en met zondag 18 september. Het aangrenzende PortAventura Park - het vlaggenschip van het pretparkresort in Salou - hanteert wel reguliere openingsuren.

Daar kunnen bezoekers dagelijks vanaf 10.00 uur terecht. Men hoopt dat de aangepaste openingstijden van Ferrari Land een stimulans zijn om een combiticket te kopen voor beide parken. Wie rond etenstijd is uitgekeken in PortAventura Park, krijgt de kans om nog enkele uren rond te kijken in het kleinere zusterpark.

Snelste rollercoaster
Ferrari Land, geopend in 2017, staat volledig in het teken van Ferrari-auto's. Grootste trekpleister is lanceerachtbaan Red Force, de hoogste en snelste rollercoaster van Europa. Andere noemenswaardige attracties zijn twee vrijevaltorens, een racesimulator, een vliegsimulator en een rondrit met wagentjes.

Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be