Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris: avondspektakel Disney Dreams of Christmas keert terug met nieuwe led-effecten

01-09-2022, 12.43 uur

Avondspektakel Disney Illuminations is tijdens de kerstperiode niet te zien in Disneyland Paris. In plaats daarvan kunnen bezoekers tussen 12 november 2022 en 8 januari 2023 elke avond kijken naar een kerstversie: Disney Dreams of Christmas. Net als bij Disney Illuminations bestaat de voorstelling uit vuurwerk, fonteinen, muziek en videoprojecties op het kasteel van Doornroosje.

Disney Dreams of Christmas, met scènes uit onder meer Frozen en Toy Story, ging al in 2013 in première. Begin 2017 wed het spektakel voor het laatst vertoond. Nu keert de productie terug, "meer oogverblindend dan ooit". "Voor dit bijzondere jubileumjaar wordt de show opgepoetst en uitgerust met een vleugje innovatie", belooft Disneyland.

De daken van het kasteel zijn namelijk voorzien van een speciale led-technologie. "Die toevoeging maakt het mogelijk om gesynchroniseerde effecten creëren die nog nooit zijn vertoond in een Disney-park."

Dronevoorstelling
Disney Dreams of Christmas zal tijdens het kerstseizoen dagelijks worden opgevoerd rond sluitingstijd van het Disneyland Park. De nieuwe dronevoorstelling Disney D-Light, die ontwikkeld is ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van Disneyland Paris, staat 's winters ook op het programma.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be