Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi maakt prijzen van Halloween Fright Nights 2022 bekend: dit kosten de spookhuizen en andere extra's

02-09-2022, 12.15 uur

Een avondje Halloween vieren in Walibi Holland kan dit jaar aardig in de papieren lopen. Bezoekers die in 2022 alle spookhuizen en andere horrorattracties van de Halloween Fright Nights willen ervaren, moeten bovenop de entreeprijs minimaal 90,50 euro betalen. Vorig jaar was dat nog 68 euro.

Walibi Holland introduceert dit jaar het nieuwe spookhuis Slaughterhouse: de duurste individuele halloweenbeleving in Walibi ooit. Tickets kosten 20 euro. Het tarief van spookhuis Below bedraagt 15 euro, net als in 2021. De prijs van walkthrough Wicked Woods steeg van 10 naar 12 euro.

The Clinic was vorig jaar niet in gebruik als haunted house. In 2022 kunnen waaghalzen zich weer laten opnemen in de onheilspellende kliniek, voor 17,50 euro. Wie walkthrough Camp of Curiosities en spookhuizen Psychoshock, Jefferson Manor en The Villa wil afstrepen, is het voordeligst uit met een Haunted Package van 26 euro. Per stuk kosten de belevingen 7,50 euro, 1 euro meer dan voorheen.

R.I.P. Pass
Verder zijn er duurdere extra's voor personen die geen zin hebben om in de rij te staan. Zo is een R.I.P. Pass van 40 euro goed voor één keer toegang tot de horrorervaringen uit de Haunted Package, maar dan zonder te wachten en zonder gebonden te zijn aan een tijdvak.

Een voorrangspas om de wachtrijen bij de negen populairste Walibi-attracties onbeperkt over te slaan, kostte vorig jaar nog 80 euro. Nu moet voor de zogeheten Fast Lane Gold Unlimited 95 euro neergeteld worden. De prijzen van de varianten Bronze Unlimited (30 euro), Silver Unlimited (55 euro), Gold Single (55 euro) gingen met 5 euro omhoog.

Backstage
Een Dinner Experience kan geboekt worden voor twee tot zes deelnemers, voor 47,50 euro per persoon. Gasten mogen anderhalf uur onbeperkt eten en drinken. De prijs van een backstage tour bleef gelijk. Het kost 59 euro om onder leiding van een gids achter de schermen te kijken bij het populaire evenement.

Gisteren startte de verkoop van alle halloween-extra's, met uitzondering van de horror-overnachtingen in vakantiepark Walibi Village. Bezoekers die wachten met tickets scoren tot ze in het park zijn, betalen een toeslag. Bovendien zullen veel spookhuizen dan al uitverkocht zijn. De entreeprijs voor het attractiepark zelf varieert per dag, afhankelijk van de verwachte drukte, maar de adviesprijs bedraagt 42,50 euro. Abonnementhouders moeten gewenste bezoekdagen vooraf online reserveren via hfn.walibi.net.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be