Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland bevestigt komst van slachthuis tijdens Halloween Fright Nights: tickets voor 20 euro

01-09-2022, 11.01 uur

Walibi Holland bevestigt de komst van een luguber slachthuis tijdens de Halloween Fright Nights van 2022. Looopings kon in juli al melden dat het pretpark werkte aan een nieuw spookhuis waarin bezoekers op een bijzondere manier getransporteerd worden door een bloederige slachterij. Vanaf vandaag is het mogelijk om via de Walibi-website tickets te kopen voor Slaughterhouse, zoals de toevoeging wordt genoemd.

Walibi geeft verder nog geen gedetailleerde informatie over het spookhuis. Wel is duidelijk dat Slaughterhouse een minimumleeftijd krijgt van 16 jaar. Ook geldt een maximaal gewicht van 140 kilo en een maximale lengte van 2 meter. "Gasten waarbij de veiligheidsgordel niet op de juiste manier gesloten kan worden, kunnen Slaughterhouse niet bezoeken", waarschuwt Walibi.

Toegangsbewijzen kosten 20 euro per persoon. Er wordt gewerkt met tijdvakken van vijftien minuten tussen 15.00 en 23.00 uur. Bezoekers beleven Slaughterhouse in hun eentje, zonder de rest van hun gezelschap.

Dierenbescherming
Hoewel Walibi zich tot nu toe in stilzwijgen hulde, zorgde het uitgelekte nieuws over Slaughterhouse eerder deze zomer al voor een kleine rel in de media. De Dierenbescherming en dierenrechtenorganisatie Animal Rights spraken hun afschuw uit over het concept. Volgens hen is het gevoelige thema niet geschikt voor entertainment in een attractiepark.

Naast Slaughterhouse gaan dit jaar de spookhuizen The Villa, Psychoshock, Jefferson Manor, The Clinic en Below open, plus de walkthrough-belevingen Wicked Woods en Camp of Curiosities. Tickets zijn vanaf nu online verkrijgbaar. Daarnaast is het weer mogelijk om onder de noemer After Dark te blijven slapen in een horrorhuisje in vakantiepark Walibi Village, waar het na sluitingstijd gaat spoken. Verder keren de backstage tours terug.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be