Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi presenteert nieuwe walkthrough-attractie Camp of Curiosities tijdens Halloween Fright Nights

01-09-2022, 11.02 uur

Walibi Holland werkt aan een nieuwe halloweenbeleving in de openlucht. Tijdens de Halloween Fright Nights in oktober kunnen bezoekers de walkthrough-attractie Camp of Curiosities ontdekken, oftewel: het Rariteitenkamp. Dat wordt een onheilspellend circusterrein waar de freaks van mascotte Eddie de Clown zich schuilhouden.

Camp of Curiosities is de vervanger van de walkthrough Campsite of Carnage uit 2014. Nadat het gebied acht jaar lang bevolkt werd door Amerikaanse rednecks, zorgt Walibi nu voor nieuwe decors, een ander thema en een aangepaste looproute.

"De smerige geur van zaagsel en olifantenpoep dringt je neusgaten binnen", luidt de beschrijving. "Op de achtergrond hoor je hysterische circusmuziek en de vrouw met de baard staart je indringend aan. Probeer de messen van de messenwerper te ontwijken als jij door het verlaten Camp of Curiosities dwaalt..."

Firepit
Looopings kon afgelopen maand al melden dat de aangrenzende scare zone Firepit dit jaar plaatsmaakt voor een festivalterrein met Eddie de Clown en andere artiesten: Festival of Freaks. Camp of Curiosities hangt daarmee samen. Het nabijgelegen spookhuis Jefferson Manor blijft staan, al wordt de infrastructuur in het gebied wel gewijzigd.

Vandaag start Walibi met de online kaartverkoop voor de verschillende halloweenervaringen. Een los ticket voor Camp of Curiosities - open tussen 18.00 en 23.00 uur - kost 7,50 euro. De toevoeging zit ook inbegrepen bij de R.I.P. Pass van 40 euro, samen met de haunted houses The Villa, Psychoshock en Jefferson Manor. Wie een R.I.P. Pass heeft, hoeft niet in de reguliere wachtrij te staan.

Dineren
Bezoekers kunnen ook in circussferen dineren. De Halloween Dinner Experience, die vorig jaar te boeken was voor Campsite of Carnage en spookhuis The Clinic, wordt in 2022 onderdeel van Camp of Curiosities. Bezoekers kunnen plaatsnemen in nieuwe caravans, waar ze voor 47,50 euro per persoon hapjes, drankjes én huiveringwekkende freaks voorgeschoteld krijgen.

De belangrijkste nieuwigheid van de Halloween Fright Nights 2022 wordt een nieuw spookhuis met de naam Slaughterhouse: een bloederig slachterij. Berichten daarover kwamen in juli al via Looopings naar buiten. Toen wilde het pretpark nog geen commentaar geven. Vandaag heeft Walibi het nieuws alsnog bevestigd.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be