Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Tienduizenden nieuwe Efteling-abonnees sinds opheffen coronaregels

12-09-2022, 11.40 uur

Het aantal abonnementhouders van de Efteling ligt nu hoger dan voor de coronacrisis. Vorig jaar werd duidelijk dat het attractiepark een groot aantal abonnees verloren was vanwege de coronaperikelen. Begin 2020 hadden zo'n 90.000 personen een Efteling-abonnement.

Daar waren er in het voorjaar van 2021 nog zo'n 60.000 van over, een flinke daling. Nu de Efteling alweer een hele tijd geopend is zonder beperkingen, is het aantal weer opgekrabbeld. Onlangs werd de 100.000e abonnementhouder verwelkomd.

"Het aantal abonnementhouders is sinds de heropening na corona hard gestegen", laat de Efteling weten. "We zijn er trots op dat deze Efteling-ambassadeurs op verschillende momenten onze poorten weer weten te vinden voor een kort of lang bezoek." Men wees ene Astrid aan als nummer 100.000. Ze werd samen met haar gezin uitgenodigd voor een driegangendiner bij restaurant Het Wapen van Raveleijn.

205 euro
Een Efteling-abonnement kost momenteel 205 euro per jaar of 18,50 euro per maand, met een looptijd van minimaal één jaar. De prijs van een los entreekaartje varieert tussen 38 en 46 euro, afhankelijk van de periode in het jaar. Voor een parkeerticket moet 12,50 euro afgerekend worden, een parkeerabonnement kost 40 euro per jaar of 3,50 euro per maand.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be