Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Foto's: Europa-Park presenteert nieuwe suites en infinity pool

26-08-2022, 20.42 uur

Europa-Park heeft themahotel Krønasår uitgebreid met elf nieuwe suites en een bijzonder overloopzwembad. Bezoekers van het Duitse attractiepark kunnen binnenkort blijven slapen in de zogenoemde Krønasår Boutique Suites. Die staan volgens Europa-Park garant voor "dromerige overnachtingen in een exclusieve ambiance".

Krønasår, geopend in 2019, is vormgegeven als een historisch museum in Scandinavische stijl. Het hotel ligt naast waterwereld Rulantica. Zeven van de elf nieuwe suites staan in het teken van het hoge noorden. De vier andere accommodaties werden futuristisch ingericht. Voor het interieur liet men zich inspireren door het nieuwe attractierestaurant Eatrenalin, dat komend najaar opengaat.

Voor hotelgasten is er voortaan een speciale infinity pool van 160 vierkante meter, grenzend aan het water rond Krønasår. Wie verblijft in één van de luxe suites mag gebruikmaken van een aparte check-in-locatie. Het project werd in goede banen geleid door Ann-Kathrin Mack, die samen met haar broers Michael en Thomas Mack de directie van Europa-Park vormt.

Draaibaar bed
De zeven suites in Scandinavische stijl kregen de namen Seeland, Dalarna, Skanden, Lappland, Telemark, Spitzbergen en Jütland. Hoogtepunt van de vier Eatrenalin-suites Swan, Ocean, Northern Light en Fir Tree is een draaibaar bed, ontwikkeld door Europa-Parks attractiebouwer Mack Rides. Sommige suites beschikken over een privésauna of stoombad.

Eerder werd aangekondigd dat de accommodaties beschikbaar zouden zijn vanaf 1 juli. Die datum is niet gehaald. Nu schrijft Europa-Park-directielid Thomas Mack op Twitter dat de prijzige suites geboekt kunnen worden voor een aankomst vanaf december.Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be