Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Drie Screams-avonden in Avonturenpark Hellendoorn met spookhuizen, scare zones en walkthroughs

25-08-2022, 19.36 uurBeeld: Themepark Adventures

Horror-evenement Screams in Avonturenpark Hellendoorn staat komend najaar drie keer op de kalender. Op zaterdag 15, zaterdag 22 en zaterdag 29 oktober blijft het Overijsselse pretpark geopend tot 23.00 uur. Bezoekers kunnen zich verheugen op meerdere spookhuizen, scare zones en walkthroughs.

De drie spookhuizen Horror Hotel, Death Lab en Witch House keren terug. Laatstgenoemde attractie wordt vernieuwd. Daarnaast komen er twee nieuwe walkthroughs in de openlucht, waarvan één met een bijzonder interactief element.

Zombie Attack, op het terrein van het Aquaventura Slidepark, is de vervanger van Zombie Escape. Het verhaal gaat over medewerkers op een sloopterrein die door een explosie zijn veranderd in bloeddorstige zombies. Militairen dreigen de strijd te verliezen. Ze delen speciale laserguns uit aan iedereen die durft om het terrein te betreden.

Platteland
In Scary Corn betreden waaghalzen een duister maisveld. Volgens het verhaal verdwijnen in oktober voortdurend vrouwen op het platteland. Ze komen midden in de nacht terecht tussen het mais, maar worden niet wakker. Vervolgens dwalen ze rond in een trance, op zoek naar het licht, terwijl ze in de gaten worden gehouden door mysterieuze ogen.

Wie door het park wandelt, zal zich staande moeten houden in de vier scare zones Red Thirst, Dragon Fear, Freak Circus en Pirates Bay. In Red Thirst en Dragon Fear zorgt men voor verschillende vernieuwingen. Daarnaast wordt de overdekte wachtrij van de donkere achtbaan Rioolrat weer getransformeerd tot een halloweenbeleving met acteurs, onder de noemer Underground.

Breed aanbod
Voor Horror Hotel, Death Lab, Witch House en Zombie Attack dienen aparte tickets met tijdvakken gekocht worden. De kaartverkoop start binnenkort. Een woordvoerder zegt trots te zijn op de in totaal tien ervaringen. "We denken een prachtig, breed aanbod te bieden waarmee we de succesvolle editie van 2021 zullen overtreffen." Er wordt nog gezocht naar extra scare actors. Vorig jaar vond Screams vier keer plaats.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be