Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Weer pepperspray in Europa-Park: badgast moet naar het ziekenhuis

22-08-2022, 11.18 uur

In het Duitse pretparkresort Europa-Park is opnieuw pepperspray gebruikt. Vorige maand was nog sprake van een massale ruzie in een themahotel, waarbij met het irriterende gas werd gespoten. Afgelopen maandagavond besloot een bezoeker een spuitbus met pepperspray mee te nemen in waterpark Rulantica.

Zes zwembadbezoekers kwamen rond 20.30 uur met het gas in aanraking. Vijf van hen konden na een medische behandeling ter plaatse blijven. Een 54-jarige vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De spuitbus werd veiliggesteld door agenten.

Een vrouw zegt aangesproken te zijn door een man van in de twintig, die een spuitbus vasthield en een Frans accent had. De dader wordt omschreven als een onrustig persoon met krullend zwart haar en een lengte van ongeveer 170 centimeter. Hij is niet meer gevonden.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be