Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland start ticketverkoop voor Halloween Fright Nights 2022

17-08-2022, 12.13 uurBeeld: DeLaVrie Media

Walibi Holland is begonnen met het verkopen van toegangskaarten voor de Halloween Fright Nights 2022. Voorlopig zijn op walibi.nl alleen entreebewijzen voor het attractiepark zelf verkrijgbaar. De tickets voor de spookhuizen en andere halloweenbelevingen volgen later.

Dit jaar vinden de Halloween Fright Nights plaats in het weekend van 8 en 9 oktober, plus alle donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 15 tot en met 30 oktober. Het park is dan open van 10.00 tot 23.00 uur. Overdag staan de kindvriendelijke Halloween Spooky Days op het programma. Om 18.00 uur barsten de Fright Nights los.

Walibi hanteert tijdelijk een lager voorverkooptarief voor vroege vogels. Kaarten worden momenteel verkocht voor 32,50 euro per persoon. Die entreeprijs gaat over een tijdje omhoog. Hoewel al een hoop informatie is uitgelekt, heeft het pretpark zelf nog steeds niets bekendgemaakt over toevoegingen en aanpassingen.

Knipoog
De slogan van het evenement luidt in 2022 'Open the gates', een knipoog naar het sluiten van de poorten tijdens de coronacrisis. Nu de maatregelen zijn opgeheven, kunnen de Fright Nights voor het eerst in drie jaar doorgaan zonder aanpassingen. Vorig jaar moesten bezoekers nog een vaccinatie- of testbewijs laten zien bij de poort.

In tegenstelling tot voorgaande jaren hanteert Walibi andere voorwaarden voor abonnementhouders. Personen met een regulier abonnement mogen maximaal twee keer naar binnen. Wie onbeperkt toegang wil, kan een duurdere Halloween Fright Nights Plus-pas aanschaffen.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be