Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell vernieuwt horeca-aanbod: döner, loaded fries en pizza bij afhaalpunt

12-08-2022, 09.05 uur

In Duinrell staan nieuwe gerechten op het menu. Bij een afhaalpunt in het attractiepark, gelegen tussen de Minitrein en de Trampolines, kunnen bezoekers voortaan kiezen voor loaded fries. Daarnaast werden er broodjes döner en pizzapunten geïntroduceerd.

Voorheen bestond het assortiment uit eenvoudige frituursnacks. Nu verkoopt Duinrell er drie verschillende varianten van loades fries met toppings (6,95 euro): kapsalon, kipdöner met saté en stoofvlees. Een broodje döner kost 7,50 euro. Voor een bakje döner moet 5,25 euro neergeteld worden.

Verder kwamen er pizzapunten (5 euro) in de smaken pepperoni, margherita, tonijn en döner. De naamloze snacklocatie wordt - net als de andere eetgelegenheden in het Wassenaarse resort - uitgebaat door cateraar Vermaat, onder de vlag van horecaformule La Place.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be