Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Halloween Spooky Days keren terug in Walibi Holland met nieuw logo

11-08-2022, 21.21 uur

Halloween Spooky Days, de kindvriendelijke versie van de bekende Halloween Fright Nights in Walibi Holland, staan ook in 2022 op het programma. Om het onderscheid met de halloweenavonden voor volwassenen te benadrukken, wordt dit jaar een nieuw logo geïntroduceerd.

Het nieuwe beeldmerk kreeg een kinderlijker en speelser karakter, met een cartoonachtig lettertype en heldere kleuren. Bovendien bevat het logo een verwijzing naar Walibi zelf: de letter W in 'Halloween' is nu vormgegeven als het bekende Walibi-symbool.

Het oude logo van de Halloween Spooky Days was gebaseerd op het logo van de Halloween Fright Nights. In de woorden 'Spooky Days' moesten de twee letters Y een figuur met opengeslagen vleugels voorstellen.

Doelgroep
Het Spooky Days-concept werd in 2019 geïntroduceerd om een halloweenervaring te kunnen bieden voor een jongere doelgroep: kinderen tussen 6 en 12 jaar. Walibi kondigde aan dat het evenement in ieder geval drie jaar zou blijven bestaan, om te onderzoeken of er een markt voor was.

In 2020 moest het halloweenseizoen echter al na twee dagen afgebroken worden door het coronavirus. Daardoor is 2022 het derde jaar waarin de Spooky Days volledig kunnen plaatsvinden. Het programma is nog niet bekendgemaakt. Vorig jaar bestond het aanbod uit een korte show, vier scare zones, drie rijdende decorstukken en een betaalde walkthrough.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be